Gulve til autobranchen

Et værkstedsgulv handler ikke kun om god kundeservice og den rigtige trend, men i højeste grad om omgivelserne dit personale og kunder befinder sig i. Det kan et epoxygulv, PU eller et akrylgulv være en del af!

I autobranchen kan det bl.a. dreje sig om værksteder eller lign, der stiller store krav til en korrekt sammensætning af belægningssystemer. Belægningen skal understøtte rummets brug. Det handler om at skabe et miks, der får funktionalitet, udseende og levetid på belægningen, til at gå op i en højere enhed af kvalitet. Disse krav kan omsættes med et epoxy- eller akrylgulv.

Ovennævnte typer af gulve kan positivt påvirke arbejdsmiljøet ved variation i hårdhed, elasticitet, minimering af støj fra eksempelvis sko og lign eller skabe en god ergonomi for personalet. Fugefri gulve kan således skræddersyes efter rummets og mennesket behov og ønsker.

Har du ønsket om at gøre en forskel for dit personale, og samtidigt kommunikere ordentlige forhold overfor dine kunder, har Bronée Gulv & Design ApS løsningen til dig.