Gulv til hotel og restauration

Et image skaber ikke sig selv

Hotel- og restaurationsbranchen er i stigende grad underlagt større krav til rengøring og arbejdsmiljø fra offentlige myndigheder, hhv. kunderne og mediernes efterspørgsel for, at kunne identificere sig med branchens syn på livsstil og produkter.

Rengøring og arbejdsmiljø hører i dag til et af de vigtigste parametre, i opnåelse af et godt image, i den indbyrdes konkurrence mellem hotel- og restaurationsbranchen. Det er blevet legalt, at fremstille og kontrollere branchen via nationale tv-programmer, der følger offentlige myndigheder i deres hygiejnekontrol.

Ovennævnte parametre har i sagens natur stor indflydelse på økonomien hos det enkelte hotel, hhv. den enkelte restauratør, og gør nødvendigheden af at kigge udover, markedsføringsbudgetter, belægningsprocenter, køkkenøkonomien og en korrekt udnyttelse af madprocenter, endnu vigtigere. I forlængelse heraf, er et oftest overset område, selve indkøbet og indretning af gulvet i virksomheden.

Fugefrie gulve har følgende fordele:

  • Effektiv rengøring med besparelser på rengøringsbudgettet
  • Vedligeholdelsesomkostninger reduceres grundet en lang levetid
  • Farver og design kan skræddersyes efter kundens behov
  • Fugefrie gulve kan variere i hårdhed og elasticitet
  • Minimering af støjgener
  • Overfladen og dermed udseendet af gulvet kan uden store omkostninger ændres
  • Der kan skabes en god ergonomi for personalet med mindre sygefravær til følge
  • Kundepåvirkning – ønskede koncepter i rummet, vil via gulvet kunne øges og designes efter restauratørens ønsker

Fugefri gulv – hvilket behov har vi som bruger?

Til videre inspiration kan vi dog henvise til vores galleri, der giver et overblik over mulige løsningsforslag.

Vores kyndige personale står gerne til rådighed allerede i de indledende beslutningsprocesser, når gulvtypen skal vælges.

Få rådgivning