Butiksgulve

Forretningslokalerne er oftest en integreret del af dit image – epoxy-, akryl- eller fleksible PU gulve?

Gulvtypen spiller i denne sammenhæng en væsentlig rolle, når en forretnings identitet og reklamebudskaber skal kommunikeres til kunden.

Skal forretningen give kunden indtryk af ungdommelighed, fornuft eller eksklusivitet, vil dit gulvvalg oftest være af væsentlig betydning i denne indtryksskabende proces. Bronée Gulv & Design ApS tilbyder en bred vifte af gulvdesigns,der kan være til stor hjælp i denne skabelse af en forretnings koncept og image.

Hvordan skal dit gulv se ud?

Blomsterforretninger og butiksarealer for at nævne to eksempler, har ved valg af stentæpper, som ønsket været i stand til at formidle et ”råt ungdommeligt look”.

Der er heller ikke nogen kunstneriske begrænsninger ved valg af andre former for epoxy produkter, der som eksempelvis i en smykkeforretning, giver et indtryk af fiction eller abstrakt moderne design for den kvalitetsbeviste – vælg selv!

De høje krav til et gulvs funktionalitet vil ikke ændres, uanset om der er specielle ønsker til et gulvs farver og mønstre.

Fugefri gulve tilbydes i forskellige variationer af hårdhed og elasticitet – farver og design, så de kan skræddersyes til dit behov, minimere støj fra indkøbsvogne, sko og lign. og skabe god ergonomi for dit personale.

Rengøring og vedligehold koster mange penge!

Vedligehold og rengøring er oftest en væsentlig post i budgettet. Fugefri gulve har ikke samlinger, hvor skidt og snavs kan sætte sig fast, samtidigt kan belægningens overflade renoveres eller ændres til et andet udseende uden stort besvær.

Har du ønsket om, at ændre det første altafgørende indtryk i din forretning, har Bronée Gulv & Design ApS løsningen.