New Yorker Gulv

Et New Yorker gulv er kendetegnet ved et hårdt industrielt look, som detailbranchen med stor glæde har anvendt i butikker og indkøbscentrene i de sidste mange år. Ligeledes har New Yorker gulvet haft sit indtog i de private hjem, uden begrænsning i boligens areal.

New Yorker gulvet er typisk bygget op med en med mikrocement eller spartelmasse tilsat en farve der afpasses efter kundens ønske. Andre faktorer og teknikker kan også have indflydelse på gulvets udseende, men dette er en forretningshemmelighed😉.

Efter klargøring af det areal hvorpå New Yorker gulvet skal udføres på, bliver det valgte mikrocement-/spartelproduktet blandet op og under udførselsprocessen tilsat det ønskede farvestof valgt af kunden.

Det endelige udfald og udseende af New Yorker gulvet vil aldrig kunne forud planlægges eller forudsiges, idet der er tale om et naturprodukt og tilfældig iblanding af farvestoffer under udlægningsprocessen, men det tilfældige udseende er jo også meningen med et New Yorker gulv.

Der findes forskellige mikrocement- og spartelprodukter der varierer i styrke og udseende. Valg af produkter ønsker og behov analyseres i sagens natur i fællesskab med kunden.